A bankkártyás fizetésről bővebben  


Bankkártyás fizetés,a  PayPal  támogatásával

Webáruházunk a  PayPal által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. webáruházunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a PayPal pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a webáruházunk nem értesül, azokat csak a  PayPal érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a webáruházunk oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.
A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Elfogadott kártyák

PayPal internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a webáruházunk oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A bankkártyás fizetés egyes lépései:

A rendelés utolsó szakaszában kattintson a "Rendelés megerősítése" ikora:

Ha Ön a bankkártyás fizetést választotta, akkor a Paypal weboldalát fogja látni, ahol meg kell adnia bankkártyája adatait.

Rendelése véglegesítéséhez kattintson a "No Thanks" ikonra. Vagy ha létre szeretne hozni Paypal számlát akkor a "Continue" ikonra.

Magyar Kaptár Nemzeti Katalógus Hazánk Top ListaIdeális TOPLISTACylex Tudakozó Silver Díj <

magyaros termékek és térképek, árpádsávos, kokárda, magyar nemzeti bolt

* Az Ön IP címe: 54.162.105.6
Copyright © 2018 Magyaros termékek és térképek internetes áruháza. Powered by Zen Cart