Az áruház használata

Megrendelés menete: 

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A kosár használatához a böngészőjében cookie-k használatát engedélyeznie szükséges.

A megrendelés 3 lépésből áll:

 • 1. lépés - Kosár
  Válassza ki a kívánt terméket, jelölje be a mennyiséget és kattintson a "Megveszem" gombra. Ezt a műveletet az összes kiválasztott termék esetén végre kell hajtania. A kosár tartalmát bármikor módosíthatja, új terméket adhat hozzá, törölhet is. Ha folytatta a keresgélést, de nem talált újabb terméket, akkor a jobb oldali "Bevásárlókosár" menüpontra kattintva juthat vissza a kiválasztott termékekhez.
 • 2. lépés - Megrendelés
  Kattintson a "Fizetek" gombra. Ha még nem lépett be akkor ezt itt kell megtennie, illetve, ha még nem regisztrált felhasználó, akkor a megrendelés előtt regisztrálnia kell. (A regisztráció/belépés után folytathatja a vásárlást.)
  A következő ablakokban adja meg a szállítási és fizetési paramétereket.
 • 3. lépés - Ellenőrzés
  Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. Visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a "Rendelés megerősítés" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza.
 • Ha bankkártyával fizet, akkor a következő oldalon talál tájékoztatást:  Bankkártyás fizetés

A rendelés leadása után visszaigazolást elektronikus formában küldünk. A rendelést telefonon is megerősíttetjük. A fizetésről, a termék postázásáról, minden esetben telefonon tájékoztatjuk.

A megrendelés elküldésével és a Magyaros termékek és térképek - magyar nemzeti bolt (Balogh Sándorné EV.)által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Balogh Sándorné (4130 Derecske, Arany J. u. 43., asz.:63308585-2-29 ) mint Eladó, és a megrendelő, mint Vevő között.

Kérjük olvassa el a szállítás és fizetés feltételeit is.

Magyar Kaptár Nemzeti Katalógus Hazánk Top ListaIdeális TOPLISTACylex Tudakozó Silver Díj <

magyaros termékek és térképek, árpádsávos, kokárda, magyar nemzeti bolt

* Az Ön IP címe: 54.162.105.6
Copyright © 2018 Magyaros termékek és térképek internetes áruháza. Powered by Zen Cart